Pàgines

Wednesday 3 July 2013

I ara què? Doncs continuem! Queden 18 dies!

Com ja sabeu, hem aconseguit recaptar 3.500€, que era l'objectiu fixat per a poder dur a terme, en les més mínimes condicions, la campanya d'excavacions de 2013.

Tal i com hem anat explicant, aquests diners, junt amb les petites aportacions de l'Ajuntament de Begues (1.200€) i del Centre d'estudis Beguetans (600€), tret les despeses que la pròpia campanya de micromecenatge comporta (aproximadament 750 €), conformen una xifra aproximada a l'entorn dels 4.500 € que aniran directament a cobrir la manutenció de les 37 persones que intervindran en l'excavació d'enguany (la mitjana diària és de 30 persones, amb una despesa de 10 € diaris per persona. Com veieu és una despesa ínfima ja que suposa allotjament, esmorzar, dinar i sopar).

Com encara manquen 18 dies, és possible aportar més fons al projecte un cop arribats a l'objectiu.

Escrivim aquesta entrada per tal que sapigueu que, a partir d'aquest moment, totes les aportacions que depassin els 3.500 € aniran, igualment, a la campanya d'excavacions, encara que cobriran altres despeses. Per exemple, encara ens manca efectuar una datació de Carboni 14 per a l'Encantat, així com d'altres que no hem pogut fer per manca de fons econòmics. Cada datació C14 té un cost de 495 € + IVA. Una campanya d'excavació de Can Sadurní pot arribar a generar necessitats superiors a 10 mostres de C14, encara que nosaltres sempre pressupostem al voltant de les tres datacions anuals. Altres de les despeses que l'excavació implica són la reposició de material d'excavació, de material de medició, material de dibuix, així com complementar l'equipament de la bastida de l'interior de la cova. Tanmateix, si es pogués, abordaríem el lloguer d'un sanitari químic mòbil per a tot el període de l'excavació o, segons el seu preu, la compra d'un de definitiu...

En fí, ja ho veieu, no penseu pas que si depassem la xifra els diners es perdran, no!... seran invertits en totes aquelles necessitats que estan previstes en els pressuposts de l'excavació i que anem ajustant fins a límits insospitats mentre no arriben els diners concedits per l'Administració.

De moment, l'assoliment de l'objectiu suposa no interrompre la tasca d'investigació desenvolupada des del CIPAG en aquests darrers 35 anys, que era el lema de la campanya.
Així doncs, us agraïm molt intensament el vostre esforç de solidaritat i animem a aquells que encara no heu fet cap aportació i ara pensarieu que ja no cal fer-la a participar del projecte i a fer-lo avançar una passa més.

No comments:

Post a Comment