Pàgines

Wednesday 12 June 2013

Ajuda'ns a continuar 35 anys de recerca

Des del CIPAG (Col·lectiu per a la Investigació de la Prehistòria i l'Arqueologia del Garraf-Ordal) hem engegat una campanya de micro-mecenatge amb el títol “Ajuda’ns a continuar 35 anys de recerca, l’objectiu de la qual és finançar la manutenció dels membres integrants de la campanya d’excavació de la Cova de Can Sadurní (Begues, Baix Llobregat) d’enguany (estiu de 2013). 
Estem davant d’un moment crucial per al futur del jaciment ja que, a més del projecte científic en sí mateix, estem endegant un projecte integral de recerca prehistòrica i dinamització cultural que anomenem Can Sadurní Horitzó 30 amb l'objectiu d'aconseguir una experiència de coexistència entre la tasca investigadora, la seva difusió i l'apropament del públic al jaciment i a la investigació científica.   
Totes les persones implicades en el projecte ho fan de manera voluntària i les despeses que genera, sobretot, la campanya d'excavació, són cobertes gràcies a subvencions atorgades per diferents organismes públics i entitats vinculades (Generalitat de Catalunya, Ajuntament de Begues, Centre d'Estudis Beguetans i CIPAG).
La situació econòmica actual, que retarda i limita l'arribada d'aquests ajuts, ens obliga a buscar noves fórmules de treball i de finançament. Després de 35 anys de recerca no podem permetre aturar, per manca d'arribada de les subvencions concedides, el projecte d'investigació que just en aquest moment està donant els seus millors fruits. 

Vols implicar-te en aquest projecte? Vols col•laborar-hi? Ajuda'ns a continuar... 

Si coneixes algú que hi pugui estar interessat clica aquí i al nostre web trobaràs un document amb tota la informació sobre la campanya "Ajuda'ns a continuar 35 anys de recerca" en català, castellà, anglès i francès. Estarem molt agraïts de què col·laboris en la seva difusió.


Segueix-nos a:

Twitter: @CIPAGBegues
 

No comments:

Post a Comment